HandyLex Apple iOS telefonra

A HandyLex szótárak a címszók gyors és kényelmes keresésére szolgáló off-line applikációk. Számos hasznos funkciót tartalmaznak az olyan felhasználó számára, akinek mindig szüksége van szótárra. A címszavakat és jelentéseket úgy válogattuk, hogy megfeleljenek a mindennapos kommunikáció és az utazás szükségleteinek.

A HandyLex iPhone, iPod touch és iPad (iOS 4.2 és magasabb) operációs rendszerű készülékeken működik. Lejjebb feltüntettük az aktuális kínálatot. A szótár ikonjára való kattintás után átirányítja Önt az iTunes oldalára, ahol elolvashatja a szótár részletes jellemzését és lehetősége lesz megvásárolni.

Amennyiben nem biztos benne, hogy a HandyLex működni fog-e az Ön készülékén is, próbálja ki az ingyenes próbaverziót.

Terméklista

Az Angol-magyar szótár egy offline elektronikus szótár haladók részére, mely ajánlott tanulóknak, utazóknak és mindenekelőtt mindenkinek aki minőségi szövegértést keres.
Az Német-magyar szótár egy offline elektronikus szótár haladók részére, mely ajánlott tanulóknak, utazóknak és mindenekelőtt mindenkinek aki minőségi szövegértést keres.
Az Olasz-magyar szótár egy offline elektronikus szótár haladók részére, mely ajánlott tanulóknak, utazóknak és mindenekelőtt mindenkinek aki minőségi szövegértést keres.
Az Francia-magyar szótár egy offline elektronikus szótár haladók részére, mely ajánlott tanulóknak, utazóknak és mindenekelőtt mindenkinek aki minőségi szövegértést keres.
Az Spanyol-magyar szótár egy offline elektronikus szótár haladók részére, mely ajánlott tanulóknak, utazóknak és mindenekelőtt mindenkinek aki minőségi szövegértést keres.

Galéria

Videogaléria

  • ios video
  • ios video
  • ios video
  • ios video