HandyLex pentru iOS Apple

Dicţionarele Handylex sunt aplicaţii off-line concepute pentru căutări simple şi rapide ale cuvintelor. Acestea pun la îndemâna utilizatorilor numeroase aplicaţii utile, disponibile în orice împrejurări. Intrările de dicționar şi sensurile au fost atent alese pentru a satisface nevoile practice ale utilizatorilor în comunicarea de zi cu zi sau în călătorii.

HandyLex funcţionează pe iPhone, iPod touch și iPad iOS 4.2 şi cele mai recente. Ofertele actuale pot fi văzute pe pagina de mai jos. Faceţi click pe imaginea dicţionarului şi veţi fi redirecţionat către saitul iTunes. Aici veţi găsi descrierea detaliată a dicţionarului şi modalităţi de achiziţionare a acestuia.

Dacă nu sunteţi convinşi că HandyLex va funcţiona pe dispozitivul dumneavoastră, puteţi descărca versiunea gratuită de mai jos.

Lista de produse

Maxi-dicționarul de buzunar englez-român de la Linghea este un dicționar electronic off-line care cuprinde vocabularul contemporan. Este ideal pentru cursuri, de orice parte a catedrei te-ai afla, precum și în călătorii.
Maxi-dicționarul de buzunar german-român de la Linghea este un dicționar electronic off-line care cuprinde vocabularul contemporan. Este ideal pentru cursuri, de orice parte a catedrei te-ai afla, precum și în călătorii.
Maxi-dicționarul de buzunar francez-român de la Linghea este un dicționar electronic off-line care cuprinde vocabularul contemporan. Este ideal pentru cursuri, de orice parte a catedrei te-ai afla, precum și în călătorii.
Maxi-dicționarul de buzunar spaniol-român de la Linghea este un dicționar electronic off-line care cuprinde vocabularul contemporan. Este ideal pentru cursuri, de orice parte a catedrei te-ai afla, precum și în călătorii.
Maxi-dicționarul de buzunar rus-român de la Linghea este un dicționar electronic off-line care cuprinde vocabularul contemporan. Este ideal pentru cursuri, de orice parte a catedrei te-ai afla, precum și în călătorii.
Maxi-dicționarul de buzunar italian-român de la Linghea este un dicționar electronic off-line care cuprinde vocabularul contemporan. Este ideal pentru cursuri, de orice parte a catedrei te-ai afla, precum și în călătorii.

Galerie

Galerie video

  • ios video
  • ios video
  • ios video
  • ios video